top of page

Med lidenskap for natur, utendørsaktiviteter og film-foto ble Mono Media etablert i 2011. Siden den gang har vi hatt gleden av å få fortelle og dokumentere historier fra både inn- og utland.

Mono Media har jobbet med innhold til reklame og merkevarebygging for små  og store organisasjoner og noen av landets største bedrifter. Vi har produsert film, stillbilder og TV-innslag fra mange idrettsarrangementer, alt fra klubbrenn til verdensmesterskap, laget opplæringsfilmer med barn og videoer med flere av verdens beste idrettsutøvere.

Vi er opptatt av enkle og kostnadseffektive produksjoner, men godt håndverk og engasjerende innhold  er alltid i fokus.
 

 

Droner

Mono Media var tidlig ute med å bruke droner i arbeidet for skape unike bilder med nye perspektiver. Det har gitt oss lang erfaring i planlegging og gjennomføring av drone-operasjoner. Det kan være enkle oversiktsbilder fra et hytteområde, filming av biler på en landevei, lyssetting av Peer Gynt forestillingen ved Gålåvatnet eller et krevende filmoppdrag i bysentrum. Uansett oppdrag kommer sikkerhet alltid først. Det skal være trygt for deg som oppdragsgiver å velge Mono Media.
 

 

Vi jobber i nettverk med dyktige filmarbeidere og kan i samarbeid med disse levere alt fra ide til ferdig produkt.

 

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat.

Vi formidler ditt budskap gjennom levende bilder.

bottom of page